#

Topline L за 2 врати предна лева (рамно меко)

Димензии:
Финиш:
Производител: Hettich
Потекло: Германија
Материјал:
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Систем на лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп; Максимална тежина на врата 50 kg; Максимална дебелина на врата од 16 до 25mm; Максимална висина на врата 2600 mm; Ширина на врата од 700 дo 1500 mm; Подесување на висината +/- 3mm; Две опции на отворање: Рамно отворање и преклоп
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 6670 Сет за предна врата 19 mm 2184 ден.
2 6770 Сет за врата со рамно отворање Л/Д 1345 ден.
3 6793 Сет за меко затворање за предна лева врата 1836 ден.
4 6566 Сет за меко отворање предна лева рамна врата 1659 ден.
5 6818 Сет за меко лизгање 664 ден.
6 6784 Профил горно водење предна страна 6m (пола) 2257 ден.
7 7226 Профил долно водење 6m (пола) 2287 ден.