#

Topline L SYNCHRO за 4 врати

Димензии:
Финиш:
Производител: Hettich
Потекло: Германија
Материјал:
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Систем на лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп; Максимална тежина на врата 50 kg; Максимална дебелина на врата од 16 до 25mm; Максимална висина на врата 2600 mm; Ширина на врата од 700 дo 1500 mm; Подесување на висината +/- 3mm; Рамна позиција на вратите и синхронизирано отворање.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 6670 Сет за предна врата до 19 mm 2184 ден.
2 6670 Сет за предна врата до 19 mm 2184 ден.
3 6607 Сет за задна лева врата со преклоп 19 mm 1403 ден.
4 6735 Сет за задна десна врата со преклоп 19 mm 1403 ден.
5 6787 Сет за меко затворање со преклоп 1869 ден.
6 6787 Сет за меко затворање со преклоп 1869 ден.
7 6568 Сет за меко отворање со преклоп 1684 ден.
8 6568 Сет за меко отворање со преклоп 1684 ден.
9 6818 Сет за меко лизгање 664 ден.
10 6674 Горна водилка за 4 врати со синхро 4m 6441 ден.
11 7226 Профил долно водење 6m STB11 алуминиум 4573 ден.