#

Topline L за 3 врати (со преклоп)

Димензии:
Финиш:
Производител: Hettich
Потекло: Германија
Материјал:
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Систем на лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп; Максимална тежина на врата 50 kg; Максимална дебелина на врата од 16 до 25mm; Максимална висина на врата 2600 mm; Ширина на врата од 700 дo 1500 mm; Подесување на висината +/- 3mm; Две опции на отворање: Рамно отворање и преклоп
Опис:
Структура: отворање и преклоп
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 6670 Сет за предна врата до 19 mm 2184 ден.
2 6607 Сет за задна лева врата со преклоп до 19 mm 1403 ден.
3 6735 Сет за задна десна врата со преклоп до 19 mm 1403 ден.
4 6701 Сет за меко затворање за средна врата 50 kg 2658 ден.
5 6664 Сет за меко затворање за задните врати 50 kg 1683 ден.
6 6820 Сет за меко отворање 50kg 3320 ден.
7 6818 Сет за меко лизгање 664 ден.
8 6784 Topline L профил горна водење пред. стр. гн 6m 4514 ден.
9 7226 Topline L профил долно водење 6m стб11 алуминиум 4573 ден.