Topline L за 3 врати (со рамно)

Име Topline L за 3 врати (со рамно)
производител Hettich
потекло Германија
опис Систем на лизгачки врати со горно водење; Позиција на врати со преклоп; Максимална тежина на врата 50 kg; Максимална дебелина на врата од 16 до 25mm; Максимална висина на врата 2600 mm; Ширина на врата од 700 дo 1500 mm; Подесување на висината +/- 3mm; Две опции на отворање: Рамно отворање и преклоп
Шифра Опис Цена
6670 Сет за предна врата 19 mm 2184 ден. по ком.
6770 Сет за врата со рамно отворање Л/Д 1345 ден. по ком.
6770 Сет за врата со рамно отворање Л/Д 1345 ден. по ком.
6701 Сет за меко затворање за средна врата 50 kg 2658 ден. по ком.
6664 Сет за меко затворање за задните врати 50 kg 1683 ден. по ком.
6820 Сет за меко отворање 50kg 3320 ден. по ком.
6818 Сет за меко лизгање 664 ден. по ком.
6784 Topline L профил горна водење пред. стр. гн 6m 4514 ден. по ком.
7226 Topline L профил долно водење 6m STB11 алуминиум 4573 ден. по ком.
6733 TopLine L сет додат.за рамно отвар. 3 врати  299 ден. по ком.