#

Lau 0200

Димензии: C= 32mm; L=38.5mm / C= 160mm; L= 166,5mm
Финиш: Брусен Никел
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: Замак
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Lau рачката е наменски дизајнирана со наклон за многу едноставно да биде вклопена во современи дизајни на кујни и мебел за бањи. Косата наклонетост на Lau создава дополнителна игра на сенки на фронтот од мебелот што ја прави оваа рачка крајно исклучителна. Достапна е во две димензии, квадратна мала и правоаголна за пошироки фронтови.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90208 виефе рачка LAU 32/38мм брусен никел 0200032Z23 236 ден.
2 90209 виефе рачка LAU 160/166мм брусен никел 0200160Z23 409 ден.