#

Orion 0392

Димензии: C=128mm; L=135mm
Финиш: Античко сребро и Антички бакар
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: Замак
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Orion е рачка обликувана во поедноставен неокласичен стил. Изразениот старински финиш ја прави оваа рачка со особен карактер. Изработена е во антички бакар и античко сребро финиш за да му пркоси на мебелот со модерен стил, и да создава комплетно нови современи комбинации.
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90201 виефе рачка Orion 128/135мм античко сребро 0392128Z612 329 ден.
2 90202 виефе рачка Orion 128/135мм антички бакар 0392128Z66 317 ден.