W1000 ST9 Premium White

Име W1000 ST9 Premium White
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис W1000 ST9 Premium White. Премиум бела е чисто бела која изгледа исклучително квалитетно. Нејзината неутралност овозможува складен контраст со природните дрво декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt на овој бел декор делува природно како мат лакирана површина.
структура ST9
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
8077 W1000 ST9 Premium White 18mm 3952 ден. по ком.