GRAF2 0430

Име GRAF2 0430
димензии C=0mm L=60mm; C1=160mm/ C2=0mm/ L=182mm; C1=256mm/ C2=0mm/ L=278mm; C1=1178mm/ C2=589mm/ L=1200mm.
финиш L24 = Брусен челик/ L29= Брусен темен месинг / L30 = Брусена црна
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Успешниот дизајн на Graf го иницираше создавањето на цела нова генерација Graf 2 . Ја продолжуваме приказната и го задржавме автентичниот дизајн и специфичната рапава структура која обезбедува одличен прстофат и употреба на оваа рачка и на големи фронтови со примена на мала сила. Оваа рачка ја креиравме во различни димензии со цел да ја прошириме нејзината намена буквално во сите простории од домувањето, кујна, спална соба, гардеробер, во бањата, па дури и во канцелариски простори и сите типови на деловни објекти. Обликувана во модерно индустриски стил и изработена од алуминиум совршено се вклопува во модерните ентериери. Достапна е во 5 различни димензии и финиши од нерѓосувачки челик, темна, брусен челик и брусен црн челик.
Шифра Опис Цена
90439 Виефе рачки Граф2 60/33 брусен челик L24 238 ден. по ком.
90440 Виефе рачки Граф2 60/33 брусена црна L30 242 ден. по ком.
90441 Виефе рачки Граф2 160/182 брусен челик L24 398 ден. по ком.
90442 Виефе рачки Граф2 160/182 брусена црна L30 404 ден. по ком.
90443 Виефе рачки Граф2 256/278 брусен челик L24 503 ден. по ком.
90444 Виефе рачки Граф2 256/278 брусена црна L30 510 ден. по ком.
90445 Виефе рачки Граф2 1178/1200 брусен челик L24 1453 ден. по ком.
90642 Виефе рачки Граф2 1178/1200мм брусена црна L30 1535 ден. по ком.
90710 Виефе рачки Граф2 160/182мм брусен темен месинг L29 411 ден. по ком.
90754 Виефе рачки Граф2 256/278мм брусен темен месинг L29 537 ден. по ком.
90793 Виефе рачки Граф2 60/33мм брусен темен месинг L29 242 ден. по ком.
90850 виефе.рачка GRAF 2 - 1178/1200мм брусен темен месинг 1518 ден. по ком.