OrgaTray 270 - држач за тањири - антрацит

Име OrgaTray 270 - држач за тањири - антрацит
финиш Антрацит
производител Hettich
потекло Германија
материјал дрво / бука
монтирање МОНТАЖА
опис Модуларен систем за внатрешна организација направен од дрво * Одговара на сите бои на страничниот профил на фиоките AvanTech YOU и ArciTech * Променлива во ширина со комбинирање на поединечни додатоци * Може да се користи со OrgaStore 270 и OrgaTray 630 * Препорачливо е да се постави подлога против лизгање * Бука, лакирана со антрацит * Континуирано прилагодување за кој било дијаметар на тањири од 220 mm до 280 mm
Шифра Опис Цена
93358 Х.OrgaTray 270 Држач за тањири - антрацит 10983 ден. по ком.