Linero2000

Име Linero2000
димензии L= 1200/900/600mm
финиш Aлуминиум/ Брусен челик
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал метал
опис ClickFixx: за брза монтажа / 3D подесување на фронтот / Лесно и беспрекорно движење / SoftSTOPPplus амортизер за затворање
Шифра Опис Цена
90538 LINERO 2000 сет профил за штрафење 600mm, алуминиум 1540 ден. по ком.
90539 LINERO 2000 сет профил за штрафење 600mm, брусен челик 1550 ден. по ком.
90540 LINERO 2000 сет профил за штрафење 900mm, алуминиум 1855 ден. по ком.
90541 LINERO 2000 сет профил за штрафење 900mm, брусен челик 1880 ден. по ком.
90542 LINERO 2000 сет профил за штрафење 1200mm, aлуминиум 1977 ден. по ком.
90543 LINERO 2000 сет профил за штрафење 1200mm, брусен челик 2105 ден. по ком.
90544 LINERO 2000 сет профил за штрафење 1500mm, aлуминиум 2277 ден. по ком.
90545 LINERO 2000 сет 2 закачалки 87мм aлуминиум 985 ден. по ком.
90546 LINERO 2000 сет 2 закачалки 87мм брусен челик 940 ден. по ком.
90547 LINERO 2000 сет закачалки 380мм aлуминиум 1327 ден. по ком.
90548 LINERO 2000 сет закачалки 380мм брусен челик 1199 ден. по ком.
90549 LINERO 2000 сет полици за зачини алуминиум 3150 ден. по ком.
90550 LINERO 2000 сет полици за зачини брусен челик 2695 ден. по ком.
90551 ROLLINERO 2000 држачи за ролна-брисач,фолија алуминиум 5847 ден. по ком.
90974 LINERO 2000 држач за ножеви - Алуминиум 4495 ден. по ком.
90976 LINERO 2000 држач за ножеви - Брусен Челик 4237 ден. по ком.
90973 LINERO 2000 мулти-наменска полица - Алуминиум 3333 ден. по ком.