#

Moka дистанцер за водилка

Димензии: 68 x 56 x 25mm
Финиш: Кафе
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: Пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90498 Moka дистанцер за водилка 185 ден.