#

Мока закачалка на извлекување

Димензии: L= 445mm/ H= 160mm
Финиш: Кафе
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: метал
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис: Со вградено меко затворање
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90507 Мока закачалка на извлекување со меко затворање 3376 ден.