#

Мока закачалка пластична

Димензии: H=69mm/ D=17mm
Финиш: Кафе
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: Пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90506 Мока закачалка пластична 21 ден.