МОКА Сет рамка и водилки

Име МОКА Сет рамка и водилки
димензии A=564 - 614mm/764 - 814mm/864 - 914mm; B=484 - 534mm/684 - 734mm/784 - 834mm
финиш Кафе
производител Emuca
потекло Италија
материјал метал
опис Водилки со меко затворање; Носивост до 30кг.
Шифра Опис Цена
90497 МОКА Сет рамка и водилки со меко затворање, носивост до 30кг A=564-614/B=484 - 534 mm 4933 ден. по ком.
90692 МОКА Сет рамка и водилки со меко затворање, носивост до 30кг. A=764-814/ B=684 - 734 mm 5870 ден. по ком.
90696 МОКА Сет рамка и водилки со меко затворање, носивост до 30кг. A=864-914/B=784 - 834 mm 5905 ден. по ком.
90834 МОКА Сет рамка и водилки со меко затворање, носивост до 30кг. A=664-714/B=584 - 634 mm 5485 ден. по ком.
90835 МОКА Сет рамка и водилки со меко затворање, носивост до 30кг. A=814-864/B=734 - 784mm 5785 ден. по ком.