#

МОКА огледало на извлекување

Димензии: H=1130mm/L=440/D=170mm
Финиш: Кафе
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: метал,пластика
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90509 МОКА огледало на извлекување 12085 ден.