#

MOKA Платнена корпа за облека

Димензии: L= 457mm / H=463 / B=355mm
Финиш: Кафе
Производител: Emuca
Потекло: Италија
Материјал: метал / платно
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90495 МОКА Платнена корпа за облека 2129 ден.