#

Brave0452

Димензии: L=160; C=128mm/L= 240; C=192mm/L= 400; C=320mm/L= 600; C=480mm/L= 1040; C=992mm/L= 1150; C=1120mm.
Финиш: M1 мат бела / M2 мат црна
Производител: Viefe
Потекло: Шпанија
Материјал: метал
Код:
Монтирање:
Димензии:
Финиш:
Производител:
Потекло:
Материјал:
Код:
Монтирање:
Опис:
Опис:
Структура:
Структура:
Количина :
Тип :
Додади во кошничка

Листа на цени и типови

Бр. Шифра Опис Цена
1 90630 виефе.рачка BRAVE 128/160мм мат бела M1 239 ден.
2 90632 виефе.рачка BRAVE 192/240мм мат бела M1 293 ден.
3 90634 виефе.рачка BRAVE 320/400мм мат бела M1 392 ден.
4 90636 виефе.рачка BRAVE 480/600мм мат бела M1 499 ден.
5 90638 виефе.рачка BRAVE 992/1040мм мат бела M1 899 ден.
6 90640 виефе.рачка BRAVE 1120/1150мм мат бела M1 993 ден.
7 90631 виефе.рачка BRAVE 128/160мм мат црна M2 242 ден.
8 90633 виефе.рачка BRAVE 192/240мм мат црна M2 299 ден.
9 90635 виефе.рачка BRAVE 320/400мм мат црна M2 395 ден.
10 90637 виефе.рачка BRAVE 480/600мм мат црна M2 509 ден.
11 90639 виефе.рачка BRAVE 992/1040мм мат црна M2 904 ден.
12 90641 виефе.рачка BRAVE 1120/1150мм мат црна M2 998 ден.