Portero - Жичан елемент на извлекување за кабинет под садопер

Име Portero - Жичан елемент на извлекување за кабинет под садопер
димензии Минимум големина на кабинет за монтажа: H= 510mm; W=285mm
финиш Антрацит/ Хром
производител Kesseböhmer
потекло Германија
опис КАРАКТЕРИСТИКИ И БЕНЕФИЦИИ: Поединечни и флексибилни кошници на носење ● Спуштање на горниот кош на лева/десна страна, за повеќе простор и подобра пристапност. ● Едноставно се монтира на долната страна на кабинетот ● Течен и тивок систем ● Адаптибилен носач на системот ● Отпорен на киселини ● Пластичните кошници обезбедуваат цврста подлога за шишиња и не пропуштаат истурени течности.
Шифра Опис Цена
90680 PORTERO систем на извлекување - Антрацит 11639 ден. по ком.
90679 PORTERO систем на извлекување - Хром 12840 ден. по ком.