МОКА Механизам на извлекување за обувки

Име МОКА Механизам на извлекување за обувки
димензии H= 750mm / W= 460mm/ D=280-320mm
финиш Кафе
производител Emuca
потекло Италија
материјал метал
Шифра Опис Цена
90766 Мока-механ.на извлекување за кондури - ЛЕВ 7423 ден. по ком.
90843 Мока-механ.на извлекување за кондури - ДЕСЕН 7423 ден. по ком.