Placard 74 сет за врата со меко затворање

Име Placard 74 сет за врата со меко затворање
производител Emuca
потекло Италија
материјал метал,пластика
опис • За плакари со 2- врати или 3- врати • Подесување на висината на долните тркалца ± 7,5 mm. • Безбеден систен - без можност за случајно излегување од шиниите. • За лесна монтажа на вратата, горните тркалца се закочуваат. • Меко отворање и затворање за плакари со 2- врати. • Горната кочница дозволува вратите да се движат во две насоки.
Шифра Опис Цена
90839 Placard 74 сет за врата со меко затворање - 30кг 1056 ден. по ком.
90840 Placard 74 сет за врата со меко затворање - 50кг 1056 ден. по ком.