BLANCO LEMIS XL 6-IF Compact

Име BLANCO LEMIS XL 6-IF Compact
димензии 780х500мм (760х480мм димензии на отвор), длабочина на корито:205мм, за елемент 60цм
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO LEMIS XL 6-IF Compact Модерен линеарен дизајн со максимилизирана зафатнина на корито за поголема функционалност и зона за цедење со компактни димензии. Може да се инсталира и како лев и како десен. Со автоматска клапна
Шифра Опис Цена
90867 BLANCO LEMIS XL 6-IF Compact 11077 ден. по ком.