BLANCO LEMIS 6 IF

Име BLANCO LEMIS 6 IF
димензии 615х500мм (538х350мм) /длабочина на корито:190мм
финиш Брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO LEMIS 6 IF
Шифра Опис Цена
90866 BLANCO LEMIS 6 IF, без автоматска клапна 11435 ден. по ком.