PEAK 0444

Име PEAK 0444
димензии L=800mm, C1=768mm, C2=160mm / L=1150mm, C1=1120mm, C2=160mm / L=1800mm, C1=1760mm, C2=160mm
финиш L24-Брусен челик, M23-Металик сива, L30-Брусена црна,M1-Мат бела, M41-Металик кафена
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Дизајнот на Рeak оддава впечаток на рачка со многу карактер. Има едноставен линеарен дизајн кој е синтеза од зголемена функционалност и модерен изглед. Достапна е во повеќе финиши брусена црна, мат бела, металик сива и металик кафена. Секој од овие финиши нуди оваа рачка да може да се вклопи во разновидни ентериери. Пеак со должина од 1150мм во децентрализирана позиција и пеак со 1800мм должина во централна позиција може да се применат на високи и долги фронтови како врати од висоик плакари.
Шифра Опис Цена
90851 PEAK 160-768/800мм брусен челик 1375 ден. по ком.
90852 PEAK 160-1120/1150мм металик сива 2256 ден. по ком.
90890 PEAK 160-1120/1150мм мат бела 2140 ден. по ком.
90853 PEAK 160-1760/1800мм брусена црна 3328 ден. по ком.
91310 PEAK 160-1120/1150мм брусена црна 1905 ден. по ком.
91311 PEAK 160-192/250мм брусена црна 677 ден. по ком.
91312 PEAK 160-192/250мм мат бела 565 ден. по ком.
91313 PEAK 160-192/250мм металик кафена 569 ден. по ком.
91314 PEAK 160-192/250мм металик сива 569 ден. по ком.
91315 PEAK 064-120мм брусена црна 398 ден. по ком.
91316 PEAK 064-120мм мат бела 295 ден. по ком.
91355 PEAK 064-120мм металик кафена 335 ден. по ком.
91356 PEAK 064-120мм металик сива 335 ден. по ком.
91357 PEAK 160-448/500мм брусена црна 989 ден. по ком.
91358 PEAK 160-448/500мм мат бела 939 ден. по ком.
91359 PEAK 160-448/500мм металик сива 989 ден. по ком.
91360 PEAK 160-448/500мм металик кафена 989 ден. по ком.