Cutt 0322

Име Cutt 0322
димензии L=1000mm,C=320mm,C1=896mm/L=1500mm, C=480mm,C1=1376mm
финиш L24-Брусен челик, L09-Мат црна
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Cutt рачката изработена од алуминиум е специјално дизајнирана за големи, долги и отворени кујни. Дизајнот на Cutt е продолжеток на Tamm моделот во минималистички стил. Има модерна и права линија и е крајно функционална рачка. Самиот дизајн дава можност Cutt да се монтира близу рабовите на фронтот и централно позиционирана со што дава современ изглед. Достапна е во повеќе финиши: хром сјај, брусен челик и мат црн финиш. Новата должина од 1500мм овозможува да се вклопува на фронтови со големи димензии.
Шифра Опис Цена
90854 CUTT 896/1000мм брусен челик 1397 ден. по ком.
90855 CUTT 1376/1500мм црна мат 2058 ден. по ком.