Sensys шарка клип 110° со интегриран Silent System - црна

Име Sensys шарка клип 110° со интегриран Silent System - црна
димензии Дијаметар на чашка Ø35mm, длабочина на чашка 12,8mm
финиш Црн (Obsidian Black)
производител Hettich
потекло Германија
материјал Челик, никел
опис ▶ За врати со дебелина од 15-24mm ▶ Агол на отворање 110° ▶ Со подесување на преклопот +/-2mm ▶ Длабинско подесување од +3/-2mm ▶ Висинско подесување на подлошката ▶ Изработена од челик со никел финиш ▶ Отвор со димензии ø35mm, и длабочина 12,8mm ▶ Клип шарка за брза монтажа со вграден Silent System ▶ Во согласност со стандардот за квалитет EN 15570, Level 3
Шифра Опис Цена
90905 Sensys шарка права клип 110° со интегриран Silent System - црна 298 ден. по ком.
90906 Sensys шарка полуколенаста клип 110° со интегриран Silent System - црна 323 ден. по ком.
90907 Sensys шарка коленаста клип 110° со интегриран Silent System - црна Име 344 ден. по ком.