WingLine 220

Име WingLine 220
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис ▸ Двокрилна врата на преклоп ▸ Со рамен преклоп ▸ За дрвени врати ▸ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▸ Тежина на една врата до 25kg ▸ Висина на врата до 2400 mm ▸ Ширина на една врата 400-500 mm ▸ Дебелина на врата 16-25mm ▸ Подесување на висина +/- 5mm ▸ Тестирана до 40.000 отворања.
Шифра Опис Цена
7583 WingLine 220 сет за 1врата/2крила - ЛЕВ 6408 ден. по ком.
7609 WingLine 220 сет за 1врата/2крила - ДЕСЕН 6408 ден. по ком.
7591 Профил горна водилка 2000mm алуминиум 3226 ден. по ком.
7614 профил долна водилка 2000mm алум. 2490 ден. по ком.