TopLine XL

Име TopLine XL
производител Hettich
потекло Германија
материјал Метал, пластика
опис 2- канали, Систем за лизгачки врати со горно водење ▸ Со преклоп ▸ За дрвени врати и дрвени/алуминиум рамки ▸ Носивост на врата 80 kg ▸ Висина на врата 2600 mm ▸ Ширина на врата 700 - 2000 mm ▸ Дебелина на врата 16, 18, 19, 22, 25, 28, 40, 50 mm ▸ Подесување на висина -/+ 2mm ▸ Подесување на висина, растојание меѓу врати и отворот меѓу вратите ▸ Лесно за отворање ▸ Silent System при отворње, затворање и допир меѓу вратите ▸ Брза монтажа на водилката и Silent System-от
Шифра Опис Цена
90609 TopLine XL сет за предна врата до 22mm 6042 ден. по ком.
90610 TopLine XL сет за задна лева врата 3796 ден. по ком.
90611 TopLine XL Silent System сет за 2врати 4785 ден. по ком.
90612 TopLine XL сет профил водилки со маска/клип 3000mm 14123 ден. по ком.
90613 TopLine XL сет за клип монтажа 1508 ден. по ком.
91069 TopLine XL сет за пред врата до 19mm 5890 ден. по ком.
91070 TopLine XL сет за задна десна врата 3796 ден. по ком.
91071 TopLine XL Silent System сет за 3 врати 8215 ден. по ком.
91072 TopLine XL сет профил водилки со маска/клип 4000мм 18760 ден. по ком.