Comfort II

Име Comfort II
димензии Висина = 630мм
финиш Бел/ Антрацит
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал Челик, никел
опис COMFORT II - Сè што е на прв поглед. Систем на извлекување COMFORT II со полици за прилагодување на висината се прилагодува на Вашите индивидуални потреби. Различните намени овозможуваат професионално складирање за шишиња, леб, кафе или чај. Без разлика на тоа што сакате да чувате, можете да бидете сигурни дека Kesseböhmer нуди оптимална употреба за вашето уредување во кујната / ClickFixx: за брза монтажа / 3D подесување на фронтот / Лесно и беспрекорно движење / SoftSTOPPplus амортизер за затворање
Шифра Опис Цена
90953 COMFORT II Водилка со целосно извлекување и фронт конектори - БЕЛ/ ЛЕВ 6220 ден. по ком.
90954 COMFORT II Водилка со целосно извлекување и фронт конектори - БЕЛ/ ДЕСЕН 6220 ден. по ком.
90886 COMFORT II Водилка со целосно извлекување и фронт конектори - АНТРАЦИТ/ ЛЕВ 6500 ден. по ком.
90885 COMFORT II Водилка со целосно извлекување и фронт конектори - АНТРАЦИТ/ ДЕСЕН 6500 ден. по ком.
90956 ARENA style полица Хром/бела / L=200mm 2198 ден. по ком.
90957 ARENA style полица Хром/бела / L=250mm 2240 ден. по ком.
90887 ARENA style полица Антрацит / L=200mm 2285 ден. по ком.
90955 ARENA style полица Антрацит / L=250mm 2415 ден. по ком.