LINERO MosaiQ - Сет MINI

Име LINERO MosaiQ - Сет MINI
финиш Графит Сива / Титаниум Сива
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал челик, пластика
монтирање МОНТАЖА
опис LINERO MosaiQ - MINI содржи- 1x профил со штрафови за прицврстување 600 mm, 1x двојна кука за закачувањ, 1x држач за кујнски брисачи во ролна.
Шифра Опис Цена
90970 Сет LINERO MosaiQ - MINI (1, 2, 4), графит сива 6463 ден. по ком.
90969 Сет LINERO MosaiQ - MINI (1, 2, 4), титаниум сива 6463 ден. по ком.