YouboXx

Име YouboXx
финиш Антрацит; Бел
производител Kesseböhmer
потекло Германија
материјал пластика
опис YouboXx - сет 1 е составен од: 2 кутии (1.0 л. - 115 x 150 x 95) 1 кутија (2.1 л. - 115 x 300 x 95) 2 кутии (2.0 л. - 115 x 150 x 195) 1 држач за ножеви 2 водилки/ YouboXx - сет 3 е составен од: 2 кутии (1.0 л. - 115 x 150 x 95) 2 кутии (2.1 л. - 115 x 300 x 95) 2 водилки 1 прегради, долги
Шифра Опис Цена
90958 YouboxX сет 1- Бел 4910 ден. по ком.
90959 YouboxX сет 1- Антрацит 5085 ден. по ком.
90960 YouboxX сет 3- Бел 3830 ден. по ком.
90961 YouboxX сет 3- Антрацит 3960 ден. по ком.