ESTE 0446

Име ESTE 0446
димензии L = 176mm
финиш Брусен бакар / Црнат мат / Графит сива/ Брусена златна/ Брусен челик
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
опис Рачката ESTE има многу едноставен минималистички дизајн од кој посебно се истакнува чистата линија на линераните рабови. Рамната површина суптилно се проширува кон краевите што му дава помасивна присутност. Сестран дизајн кој овозможува оваа рачка да се вклопи во речиси сите стилови на ентериерното уредување и дизајнирање на мебел наменет за сите простории. Овој успешен дизајн е достапен во повеќе финиши: брусен бакар, графит сива, црна мат. Изработена од замак.
Шифра Опис Цена
91088 виефе рачка ESTE 160/176мм брусен бакар 303 ден. по ком.
91086 виефе рачка ESTE 160/176мм графит сива 215 ден. по ком.
91087 виефе рачка ESTE 160/176мм црна мат 285 ден. по ком.
91309 виефе рачка ESTE 160/176мм брусена златна 305 ден. по ком.
92054 виефе рачка ESTE 160/176мм брусен челик 307 ден. по ком.