BELLA 0447

Име BELLA 0447
димензии L = 176mm
финиш Брусена златна / Графит сива / Црна мат/ Брусен бакар
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
опис Индустртиската естетика на рачката Bella, изработена од замак, ја прави да биде совршен избор за многу современи стилови како индустриски, нордиски, антички и исто така во многу неутрални простори. Заоблената и конусна форма ја прави многу достапна функционална за многу простори за бањи, кујни, спални соби. Достапна во брусена златна, графит сива и црна мат варијанта.
Шифра Опис Цена
91083 виефе рачка BELLA 160/176мм брусена златна 327 ден. по ком.
91084 виефе рачка BELLA 160/176мм графит сива 226 ден. по ком.
91085 виефе рачка BELLA 160/176мм црна мат 226 ден. по ком.
91308 виефе рачка BELLA 160/176мм брусен бакар 333 ден. по ком.