BLANCO LEMIS XL 6S-IF

Име BLANCO LEMIS XL 6S-IF
димензии 1000x500мм (980x480мм димензии на отвор), длабочина на корито:205мм
финиш брусен челик
производител Blanco
потекло Германија
материјал Inox
монтирање Инсталација од горе или во рамнина со работната плоча IF-технологија
опис BLANCO LEMIS XL 6S-IF
Шифра Опис Цена
90085 BLANCO LEMIS XL 6 S-IF, без автоматска клапна 12449 ден. по ком.