BLANCO CANDOR HD

Име BLANCO CANDOR HD
финиш Брусен финиш
производител Blanco
потекло Германија
опис Висококвалитетен дизајн од цврст нер’ѓосувачки челик, со четкана завршница/ Заоблен, со висока лула за лесно полнење садови и вазни/ 360° вртлива лула за подобар опсег/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција: 2год.
структура со брусен финиш
Шифра Опис Цена
90941 BLANCO CANDOR HD (две црева) брусен финиш 7910 ден. по ком.