BLANCO CANDOR-S HD со туш на извлекување

Име BLANCO CANDOR-S HD со туш на извлекување
финиш Брусен финиш
производител Blanco
потекло Германија
материјал Нер'ѓосувачки челик
монтирање Отвор со Ø35mm
опис BLANCO CANDOR-S HD со туш на извлекување. Висококвалитетен дизајн од цврст нер’ѓосувачки челик, со четкана завршница и заоблена форма, со висока лула за лесно полнење садови и вазни, со туш на извлекување и 360° вртлива лула за подобар опсег. Со 2црева за висок притисок. Гаранција: 2год.
Шифра Опис Цена
91038 BLANCO CANDOR-S HD со туш на извлекување, брусен финиш 15125 ден. по ком.