BLANCO LANORA HD

Име BLANCO LANORA HD
финиш Брусен финиш
производител Blanco
потекло Германија
опис Висококвалитетен дизајн од цврст нер’ѓосувачки челик/ со 2 црева- за висок притисок/Гаранција: 2год.
структура брусен финиш
Шифра Опис Цена
90940 BLANCO LANORA HD (две црева) брусен финиш 7989 ден. по ком.