BLANCO LANORA-S HD со туш на извлекување

Име BLANCO LANORA-S HD со туш на извлекување
финиш Брусен финиш
производител Blanco
потекло Германија
опис Висококвалитетен дизајн од цврст нер’ѓосувачки челик/ со туш на извлекување/ HD со 2 црева- за висок притисок/ ND HD со 3 црева/Гаранција: 2год.
структура брусен финиш
Шифра Опис Цена
92063 BLANCO LANORA-S HD (две црева) со туш на извлекување 12630 ден. по ком.
91037 BLANCO LANORA-S ND (три црева) со туш на извлекување 14615 ден. по ком.