BLANCO ALTA-S COMPACT со туш на извлекување

Име BLANCO ALTA-S COMPACT со туш на извлекување
производител Blanco
потекло Германија
опис Модерен дизајн/ одлично со вклопува со силгранитните садопери/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција:2год.
структура алуметалик
Шифра Опис Цена
90581 BLANCO ALTA-S COMPACT HD (две црева) алуметалик 27415 ден. по ком.