BLANCO JETA

Име BLANCO JETA
производител Blanco
потекло Германија
опис класичен дизајн / висока и долга цевка за полесна работа со поголеми садови/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција:2год.
структура хром, сјај
Шифра Опис Цена
90620 BLANCO JETA HD (две црева) хром 6270 ден. по ком.