BLANCO KANO

Име BLANCO KANO
производител Blanco
потекло Германија
опис Модерен дизајн/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција: 2год.
структура хром, сјај
Шифра Опис Цена
90090 BLANCO KANO HD (две црева) хром 7375 ден. по ком.