BLANCO LINEE-S со туш на извлекување

Име BLANCO LINEE-S со туш на извлекување
производител Blanco
потекло Германија
опис Комплетно нов модерен праволински дизајн кој одлично се вклопува во модерните кујни/ со 2црева- за висок притисок/ Гаранција: 2год.
структура полиран сатен
Шифра Опис Цена
91010 BLANCO LINEE-S HD (две црева), со туш на извлекување, сатен полиран 36285 ден. по ком.