STRATT 0465

Име STRATT 0465
димензии L=50mm; L=150mm; L=250mm;
финиш L04-Елоксиран мат/ L09-Црна мат / L24-Брусен челик
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Алуминиум
опис Stratt рачката е изработена од алуминиум и посебно се истакнува заради линеарниот, а сепак елегантен дизајн. Фронтално има мал скалест степен кој како естетски детал е додадена вредност на функционалноста на оваа рачка. Исклучително лесно се монтира и со нејзинито присуство дава атрактивен изглед на било кое парче мебел. Овој минималистички дизајн е достапен во повеќе должини и со повеќе финиши како елоксиран мат, црна мат и брусен челик.
Шифра Опис Цена
91361 виефе. STRATT 0465 32/50mm - L04 Елоксиран мат 165 ден. по ком.
91362 виефе. STRATT 0465 32/50mm - L09 Црна мат 165 ден. по ком.
91363 виефе. STRATT 0465 32/50mm - L24 Брусен челик 165 ден. по ком.
91364 виефе. STRATT 0465 128/150mm - L04 Елоксиран мат 229 ден. по ком.
91365 виефе. STRATT 0465 128/150mm - L09 Црна мат 229 ден. по ком.
91366 виефе. STRATT 0465 128/150mm - L24 Брусен челик 229 ден. по ком.
91367 виефе. STRATT 0465 192/250mm - L04 Елоксиран мат 308 ден. по ком.
91368 виефе. STRATT 0465 192/250mm - L09 Црна мат 308 ден. по ком.
91369 виефе. STRATT 0465 192/250mm - L24 Брусен челик 308 ден. по ком.