COMO BIG 0168

Име COMO BIG 0168
димензии H=25mm/ L=41mm
финиш Z23-Брусен никел / Z11-Mat хром / ZM2-Мат црна / Z28-Брусена златна / ZM1- Мат бела/ Z23-Брусен челик / Z26-Брусен бакар
производител Viefe
потекло Шпанија
материјал Замак
опис Дискретната форма и малата димензија на Como рачката не уверува дека оваа рачка елегантно се вклопува во сите типови на мебел. Се работи за повеќенаменска рачка, лесна, а сепак дизајнерска. Ја има во 6 финиши: брусен никел, црна мат, хром мат, брусена златна, мат бела, брусен челик и брусен бакар.
Шифра Опис Цена
91079 Виефе рачка Cоmо 41mm брусена златна Z28 229 ден. по ком.
90993 Виефе рачка Cоmо 41mm мат бела ZМ1 223 ден. по ком.
90992 Виефе рачка Cоmо 41mm хром мат Z11 183 ден. по ком.
91080 Виефе рачка Cоmо 41mm мат црна ZМ2 183 ден. по ком.
91306 Виефе рачка Cоmо 41mm брусен челик Z23 215 ден. по ком.
91307 Виефе рачка Cоmо 41mm брусен бакар Z26 229 ден. по ком.