F204 ST9 White Carrara Marble

Име F204 ST9 White Carrara Marble
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис F204 ST9 White Carrara Marble. Белиот мермер е популарен материјал кој важи за ретро дезен во современиот дизајн. Carrara мермерот е декор со динамичен изглед и како таков е погоден за комбинација со сите црни декори. Структурата ST9 создава дополнителен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91145 F204 ST9 White Carrara Marble 18mm 5510 ден. по ком.