F416 ST10 Beige Textile

Име F416 ST10 Beige Textile
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
опис F416 ST10 Beige Textile. Текстилните материјали денес се почесто се користат во архитектурата и дизајнот. Репродукцијата на беж платното остава впечаток на грубо ткаен материјал со издржлива површина.
структура ST10
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91148 F416 ST10 Beige Textile 18mm 5510 ден. по ком.