U108 ST9 Vanilla Yellow

Име U108 ST9 Vanilla Yellow
димензии 2800х2070mm
формат
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 1015
опис U108 ST9 Vanilla Yellow Ванила жолтата боја е помеѓу жолтите и крем тоновите, а генерално се користи за да внесе топлина во просторот. Одлично соодвествува со топлите дрвни декори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат изглед.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91193 U108 ST9 Vanilla Yellow 18mm 3842 ден. по ком.