U500 ST9 Glacier Blue

Име U500 ST9 Glacier Blue
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S1515-B20G
опис U500 ST9 Glacier Blue. Глечер зелената во себе содржи примеси од зелена и се вбројува во таканаречените минт нијанси. Кога се користи со сиви, светли и бели репродукции наматеријали и уни декори, внесува свежина во просторот. Погодна е за простори од јавен карактер како кафулиња, ресторани и продажни салони. Структурата ST9 Smoothtouch Matt на овој декор му дава природен мат изглед.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91207 U500 ST9 Glacier Blue 18mm 4974 ден. по ком.