U636 ST9 Fjord Green

Име U636 ST9 Fjord Green
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S4010-B50G
опис U636 ST9 Fjord Green. Фјорд зелената има светло зелени тоновисо доза на сини и сиви ниијанси кои и даваат пригушен изглед кој може да се користи со многу бројните дрвни декори и репродукциите на материјалите. Нејзиниот неннападен изглед ја прави прилагодлива за вметнување на големи површини. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат изглед.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91209 U636 ST9 Fjord Green 18mm 4974 ден. по ком.