U646 ST9 Niagara Green

Име U646 ST9 Niagara Green
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код NCS S5030-B30G
опис U646 ST9 Niagara Green. Нијагара зелената содржи темно зелена нијанса со големи примеси на сина. Оваа таканаречена боја на вода изгледа свежа и модерна во комбинација со сиви декори и репродукциите на материјали. Структурата ST9 Smoothtouch Matt и дава природен мат ефект.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91212 U646 ST9 Niagara Green 18mm 4974 ден. по ком.