U707 ST9 Silk Grey

Име U707 ST9 Silk Grey
димензии 2800х2070mm
производител Egger
потекло Австрија
материјал Оплеменета Иверица
код Ral 7047
опис U707 ST9 Silk Grey. Оваа свиленкасто сива е најсветлата сива во колекцијата и овозможува лесно преоѓање кон белите тонови. Ладната неутралност одлично се вклопува со неутралните површини во ентериерното уредување на канцелариските простори, а посебно на работните површини. Овој декор нуди мноштво од комбинации со дрвни декори и репродукциите на метал и камен. Прашкастиот ефект кој го додава ST9 структурата ја зголемува неутралноста на овој декор.
структура ST9 Smoothtouch Matt
дебелина 18mm
кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91213 U707 ST9 Silk Grey 18mm 4565 ден. по ком.